تحقیق بررسی ویژگی های کاغذ تهیه شده از پوست دانه آفتابگردان

دانلود تحقیق بررسی ویژگی های کاغذ تهیه شده از پوست دانه آفتابگردان
بخشی از متن مقاله
در این تحقیق، تهیه کاغذ از پوست دانه آفتابگردان مورد مطالعه قرار گرفته است. طول الیاف پوست دانه آفتابگردان ۸۹/۰ میلیمتر و ترکیبهای شیمیایی پوست دانه آفتابگردان شامل سلولز ۵/۴۰%، لیگنین ۵/۳۰%، خاکستر ۳۳/۳% و مواد استخراجی محلول در استن و الکل ۹۳/۱% تعیین گردید

در این تحقیق، تهیه کاغذ از پوست دانه آفتابگردان مورد مطالعه قرار گرفته است. طول الیاف پوست دانه آفتابگردان ۸۹/۰ میلیمتر و ترکیبهای شیمیایی پوست دانه آفتابگردان شامل سلولز ۵/۴۰%، لیگنین ۵/۳۰%، خاکستر ۳۳/۳% و مواد استخراجی محلول در استن و الکل ۹۳/۱% تعیین گردید. شرایط پخت سودا شامل سه درجه حرارت ۱۶۵،۱۷۰ و ۱۷۵ درجه سانتیگراد، قلیاییت فعال در سه میزان ۱۴%، ۱۶% و ۱۸% بر مبنای سود سوزآور و نسبت مایع پخت به پوست ۶ به ۱ انتخاب شد. بازده و عدد کاپا در مناسبترین شرایط پخت (درجه حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد و قلیاییت فعال ۱۶%) بر مبنای سود به ترتیب، ۷/۵۵% و ۹۶/۷۴ بدست آمدند. از این خمیر توسط پالایشگرPFI ، ۴ نوع خمیر کاغذ با ۴ درجه روانی ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درجه SR تهیه و از هر نوع ۵ برگ کاغذ دست ساز تهیه گردید. بررسی در مورد مقاومتهای کاغذ بدست آمده نشان داد که افزایش پالایش در محدوده تغییر درجه روانی از ۳۰ تا ۴۰ SR بر روی مقاومت در برابر پاره شدن بیتاثیر و با افزایش پالایش از این مقاومت کاسته میشود. همچنین در محدوده مورد بررسی (۳۰ تا ۶۰ SR) مشاهده شد که افزایش پالایش تأثیری در مقاومت در برابر ترکیدن و طول شکست کاغذ بدست آمده ندارد. این ماده لیگنوسلولزی درکارخانههای روغنکشی از آفتابگردان، به مقدار زیادی به صورت دورریز، تولید میشود. بخشی از آن به مصرف خوراک دام میرسد و بخشی دیگر به عنوان منبع حرارت سوزانده میشود. بدین جهت استفاده از آن میتواند در صنایع کاغذسازی و دیگر صنایع سلولزی مفید باشد.


فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات: 10

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط